Ett äkta familjeföretag

Kisa Motorservice har funnits i 40 år, närmare bestämt sedan 1979, och fungerar nästan som en social inrättning. Hit kommer folk ibland bara för att prata och det har hänt att någon ringt och frågat om ”när vårdcentralen är öppen”. Kundkretsen är stor och upptagningsområdet är brett.

Det var Mats Johansson som drog igång verksamheten då Kisas gamla järnhandel lade ner verksamheten. Tillsammans med en annan f d anställd tog han på en direkt förfrågan från Husqvarna över agenturen för deras produkter. Strax efter kom också brodern Håkan in i verksamheten. Butiken har genom åren utvecklats och fler och fler produkter av olika märken har tagits in i sortimentet men fortfarande är det Husqvarna som är det dominerande varumärket. Och att det är ett familjeföretag går inte att missa eftersom det är Mats och Håkan som äger företaget och de driver det tillsammans med sönerna Anders och Martin och naturligtvis är det Mats fru Ann som sköter ekonomin.

Ni hittar oss strax utanför Kisa centrum, varmt välkommen förbi!

Håkan Johansson

Mats Johansson

Martin Johansson

Anders Johansson

Emil Arvidsson

Leverantörer till Kisa Motorservice

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår