Gräsklippare, grästrimmer & automower m.m. i Kisa

Trädgårdsskötsel ska vara roligt

Därför erbjuder vi ett brett urval av gräsklippare, framför allt motorgräsklippare men också robotgräsklippare och andra gräsklippare så som åkgräsklippare. Det finns även ett flertal klipptekniker att välja bland. Vi har även gräsklippare med fyrhjulsdrift. En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering. Vi på Kisa Motorservice kan hjälpa dig med tillbehör, service och installation. Behöver du köpa en robotgräsklippare eller annan trädgårdsmaskin? Välkommen att kontakta oss.

Husqvarna automower sköter jobbet

Utöver robotgräsklippare satsar vi på ett brett utbud av olika maskiner, verktyg och redskap för att underlätta trädgårdsarbetet. Bland trädgårdsmaskiner hittar du grästrimmer, häcksaxar, jordfräsar och en mängd kraftfulla hjälpredor. Spadar, krattor och planteringsverktyg får dela utrymmet med slangar, hinkar, handskar och vattenspridare. Vad du än behöver för din trädgård så kan du säkert hitta det här.

Gräsklippare

En perfekt klippt gräsmatta kräver en gräsklippare som kan hantera såväl komplexa gräsytor som branta sluttningar. Vi erbjuder även grästrimmer som är ett perfekt komplement till gräsklipparen.

Husqvarna Automower

Husqvarna var först med robotgräsklippare. Nu är tredje generationen robotklippare här. Med inbyggd GPS och anpassad klippning efter hur mycket gräset växer.

Husqvarna Rider

Tack vare midjestyrning, enastående manövrerbarhet och frontmonterat klippaggregat är det svårt att hitta ställen där en Husqvarna Rider inte kommer åt.

Leverantörer till Kisa Motorservice

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår