Service och tillbehör

Fullserviceföretag i Kisa

Kisa Motorservice är ett fullserviceföretag. Med det menas att vi har reservdelar till och gör service och reparationer på allt vi säljer. Vi anstränger oss verkligen för att vara på topp och vår personal får kontinuerlig utbildning. I vår stora verkstadslokal klarar vi av reparationer och service på stora fyrhjulingar och trädgårdsmaskiner. Kisa Motorservice är auktoriserad serviceverkstad för Husqvarna, Honda, Suzuki, Stihl och Briggs & Stratton.

Vi har tillbehör och reservdelar till de flesta av våra produkter. Eftersom vi säljer skyddskläder och skyddsutrustning säljer vi naturligtvis Husqvarna miljöbensin. Alkylatbensin är upp till 99% renare än vanlig bensin och snällare mot människa, maskin och miljö. Den ger bättre prestanda för motorer på allt från gräsklippare, trimmers, motorsågar och snöslungor till båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar. Bränsle för folk som bryr sig helt enkelt. Du köper i lösvikt eller dunk.

Om du har problem eller behöver hjälp med dina skogs- och trädgårdsmaskiner, eller din fyrhjuling, så hjälper vi dig mer än gärna. Maila oss då gärna på info@kisamotorservice.se så återkommer vi så snabbt vi bara kan.

Pålitliga reservdelar

För att du ska känna dig trygg och säker hittar du både originaldelar och reservdelar från speciellt utvalda leverantörer.

Skyddskläder och utrustning

För att hantera en motorsåg behöver du både rätt kunskap och rätt skyddsutrustning.

Husqvarna miljöbensin

Kör du på alkylatbensin slipper du nästan helt farliga ämnen, till exempel bensen och aromater, som kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

Leverantörer till Kisa Motorservice

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår