Motorsågar och röjsågar

Rejäla verktyg av rätta virket

I vår butik hittar du verktyg av det rätta virket för att klara av ett modernt skogsbruk. Vi har rejäla motorsågar och röjsågar som klarar av ett dagsverke utan att knorra. Husqvarnas motorsågar började tillverkas redan 1959 och är mycket populära med sin lätta och smidiga design. Vi har kraftfulla motorsågar byggda för proffs, med den senaste tekniken för hög effekt och låg vikt, robust prestanda och hög hastighet. Maskiner som ska hålla för långa perioder av effektiv drift i mycket krävande förhållanden. Även Stihl, som tillverkade världens första kedjemotorsåg, är kända för sin höga kvalitet och är det mest sålda märket i världen.

Skyddskläder, regler & säkerhet

Vi erbjuder skyddskläder & skyddsutrustning för att du ska kunna utföra ett säkert arbete. Prioritera säkerheten, underskatta aldrig trädgård- och skogsmaskiner, införskaffa dig skyddskläder och arbeta säkert!

Kisa Motorservice är klassad som ”Säker Butik”. Det innebär att vi har utbildning och ”körkort” på motorsåg och vet vad som gäller när det gäller regler, säkerhet, skyddsutrustning och skyddskläder. Glöm inte att tänka på säkerheten när du hanterar kraftfulla maskiner. Skyddskläder är mer än en säkerhetsåtgärd och minimerar risken för kroppsskador. Kläderna ser till att du även är varm under ett långt arbetspass.

Vi ger dig råd och svarar på frågor om du är osäker på något. Naturligtvis säljer vi också alla tänkbara tillbehör som svärd, kedjor, filutrustning mm.

Vi har rejäla röjsågar och skogsröjare framtagna för att hantera tuffa, långa och krävande arbetspass i skogen. Motorer som ger maximal effekt men med låga vibrationer och minskad bränsleförbrukning. Egenskaper som samverkar för att skapa starka och lätthanterade skogsröjare och röjsågar.

Aktuella erbjudanden

Stihl Motorsågar

Stihl tillverkade världens första kedjemotorsåg och är kända för sin höga kvalitet.

Skyddsutrustning

För att hantera en motorsåg behöver du både rätt kunskap och rätt skyddsutrustning.

Röjsågar

Rejäla röjsågar och skogsröjare framtagna för att hantera tuffa, långa och krävande arbetspass i skogen.

Husqvarna Motorsågar

Husqvarnas motorsågar är mycket populära med sin lätta och smidiga design.

Leverantörer till Kisa Motorservice

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår